دسر بیسکوئیت
ارائه از: خدیجه سادات عباسی
بیسکویت پتی بور ..............................2 بسته
خامه.............................................. یک بسته ی 200 سی سی
شکلات سفید ................................ یک بسته 100 گرمی
شیر ............................................... یک پیمانه
پودر قند .......................................... 2 قاشق غذا خوری
اسانس یا زعفران............................... مقداری
طرز تهیه:
خامه را با دو قاشق پودر قند و زعفران یا هر نوع اسانسی که مد نظر دارید ویا رنگ خوراکی خوب مخلوط کنید.شوکولات سفید را روی بخارکتری یا در ماکروویو آب کنید و به خامه اضافه کنید.
یک ظرف مناسب که حتما به شکل مستطیل با لبه های کوتاه باشد انتخاب کنید.بیسکوئیت ها را دانه دانه در شیر فرو کنید و کف ظرف بچینید،بعد ازاینکه یک لایه کامل را پوشاند روی بیسکوئیتهایک لایه نازک خامه بکشید و به همین ترتیب ادامه دهید تا لایه آخر خامه را دور تادور دسر بکشید و روی دسر رابا شوکولات رنده شده تزئین کنیدو در یخچال برای چند ساعت قرار دهید
این دسر را حتما چند ساعت در یخچال قرار بدین و اگر روز قبل از مصرف آماده بشود بهترین نتیجه رو میده.چون هر چی بیشتر بمونه راحت تر برش می خوره .
حتما روی ظرف را زمانی که در یخچال هست بپوشونید تا لایه رویی خشک نشه.
کل این دسر رو می تونید با طعم شوکولات درست کنید .تنها کافیه به جای زعفران از 1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو استفاده کنید(اندازه پودر قند رو هم نصف قاشق بیشتر بریزید دراین صورت) و شوکولات قهوه ای به جای شوکولات سفید