بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز


بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز

برای اصلاح جامعه دست از گله و شکایت بردارید و سهم خود را به خوبی ادا کنید.هرکسی باید از خودش شروع کند.
شما جامعه تان هستید...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درج مطلب با نام خودتان:
ایمیل: holor@email.com

نویسندگان
داغ ترین نظرات
  • ۳۰ آذر ۹۲، ۰۱:۴۰ - M.Registry
    تشکر

رولت خرما یه دسر مقوی و 3سوت...دختن بخونی

يكشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۲، ۰۱:۲۲ ق.ظ

ارائه از:خدیجه سادات عباسی

 

خرما پوست نازک : 300 گ

کره : 30 گ

پودرزنجفیل : 1 ق چ

پودر پسته : 4 ق غ

پودر نارگیل : 4 ق غ

کنجد : 4 ق غ

 

ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و با کره روی حرارت تفت میدهیم تا خوب نرم و منسجم شود.

پودر زنجفیل را اضافه میکنیم ومواد را از روی حرارت بر میداریم.

خرما را بین دو نایلون با استفاده از وردنه به قطر نیم سانت به صورت مستعطیل  باز میکنیم.

کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل را لایه به لایه روی خرما میپاشیم و با کمک نایلون وبا دقت خرما را رول میکنیم و همان نایلون را دور رول پیچیده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.

سپس با یک چاقوی تیز انرا به حلقه های 1 سانتی برش میزنیم.


نکته:

من داخل خرماها بعد از ترکیب ادویه کمی کنجد برای زیبایی ریختم.

میتونید رول خرما رو بصورت اماده توی یخچال داشته باشید و موقع مصرف برش بزنید تا فرمش خوب بمونه.



نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">