رولت خرما یه دسر مقوی و 3سوت...دختن بخونی
ارائه از:خدیجه سادات عباسی
خرما پوست نازک : 300 گ
کره : 30 گ
پودرزنجفیل : 1 ق چ
پودر پسته : 4 ق غ
پودر نارگیل : 4 ق غ
کنجد : 4 ق غ
ابتدا خرما را از هسته جدا کرده و با کره روی حرارت تفت میدهیم تا خوب نرم و منسجم شود.
پودر زنجفیل را اضافه میکنیم ومواد را از روی حرارت بر میداریم.
خرما را بین دو نایلون با استفاده از وردنه به قطر نیم سانت به صورت مستعطیل باز میکنیم.
کنجد و پودر پسته و پودر نارگیل را لایه به لایه روی خرما میپاشیم و با کمک نایلون وبا دقت خرما را رول میکنیم و همان نایلون را دور رول پیچیده و به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.
سپس با یک چاقوی تیز انرا به حلقه های 1 سانتی برش میزنیم.
نکته:
من داخل خرماها بعد از ترکیب ادویه کمی کنجد برای زیبایی ریختم.
میتونید رول خرما رو بصورت اماده توی یخچال داشته باشید و موقع مصرف برش بزنید تا فرمش خوب بمونه.