بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز


بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز

برای اصلاح جامعه دست از گله و شکایت بردارید و سهم خود را به خوبی ادا کنید.هرکسی باید از خودش شروع کند.
شما جامعه تان هستید...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درج مطلب با نام خودتان:
ایمیل: holor@email.com

نویسندگان
داغ ترین نظرات
  • ۳۰ آذر ۹۲، ۰۱:۴۰ - M.Registry
    تشکر

پیراشکی گوشت

چهارشنبه, ۱۱ دی ۱۳۹۲، ۱۲:۰۶ ق.ظ

ارائه از:خدیجه سادات عباسی

  

مواد لازم برای خمیر :

آرد                                   ۵۰۰ گرم

خمیر مایه                           یک قاشق غذا خوری سر پر

آب ولرم                               نصف استکان

شکر                                  یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ                             یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ

شیر                                    ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

روغن  مایع                          ۱۲۵  سی سی ویا نصف لیوان

نمک                                   یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای پر کردن پیراشکی: مایه ماکارانی یا هر چی که دوست دارید .

طرز تهیه :

مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم  وروی  اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .

آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر  وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .

روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای  نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .

خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله  خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .

اگه مواد گوشتی قرار دادیم حدود یک چهارم ورقه پنیر را هم وسط گوشت قرار می دهیم .

در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .روی پیراشکی ها را کنجد می ریزیم و با زرده تخم مرغ زده شده رنگ می کنیم .

پیراشکی ها را در طبقه وسط فر وبا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">