بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز


بچه های قشم

هان! این همان نسل پبروز

برای اصلاح جامعه دست از گله و شکایت بردارید و سهم خود را به خوبی ادا کنید.هرکسی باید از خودش شروع کند.
شما جامعه تان هستید...
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
درج مطلب با نام خودتان:
ایمیل: holor@email.com

نویسندگان
داغ ترین نظرات
  • ۳۰ آذر ۹۲، ۰۱:۴۰ - M.Registry
    تشکر

طرز تهیه پاستای نواری

يكشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۴۹ ق.ظ

 ارائه از: سپیده تاراجی


مواد لازم برای 4 نفر:
1- 450 گرم گوشت چرخ‌کرده
2. یک عدد پیاز بزرگ
3. یک حبه سیر (له‌شده یا رنده‌شده)
4. 50 گرم یا یک پیمانه جعفری تازه (خردشده)

5. یک عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود)
6. 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
7. 60 میلی‌لیتر یا 4 قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان رنده شده
8. 2 پیمانه تالیاتلی یا هر نوع پاستای دیگر آبکش‌شده
9. یک پیمانه خمیر تازه داخل نان فانتزی
10. نمک و فلفل به مقدار لازم


 توضیح:
 پاستا به خمیر سفتی گفته می‌شود که در فرم‌های مختلف در انواع و اقسام غذاها به‌خصوص از نوع ایتالیایی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در ضمن این خمیر با توجه به شکل و فرم آن به زبان ایتالیایی نامگذاری شده است. به‌عنوان مثال خمیر نواری را تالیاتلی 
می‌نامند.


مواد لازم برای سس:
* یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
* 400 گرم گوجه‌فرنگی (ریز خرد شود)
* 5 قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
* یک قاشق چای‌خوری پودر آویشن یا پودر ارگانو
* 2 عدد فلفل سبز (ترجیحا تند باشد)
* نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه:
1. گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.


2. با این میزان مواد، 20 عدد کوفته‌ریزه آماده می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید، روغن زیتون را داخل تابه‌ای ریخته و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس کوفته‌ریزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزید. کوفته‌ها را حین سرخ شدن، مرتب هم‌بزنید تا همه جای آنها کاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل کنید.


3. برای آماده کردن سس کافی است همه مواد مورد نیاز برای آن را با هم مخلوط کرده و روی کوفته‌ریزه‌ها بریزید. در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر قرار دهید. فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت یا شماره6 قرار دهید. مدت زمان لازم برای پخت این خوراک یک ساعت است. پس از پایان پخت، پنیر را روی خوراک بریزید و همراه پاستای آبکش‌شده سرو کنید.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">