چهارشنبه, ۳ مهر ۱۳۹۲، ۰۶:۴۴ ب.ظ
ارائه از: هاجر گل افروز
مواد لازم :
تخم مرغ یک عدد
شکر5/1 پیمانه
شیر1 پیمانه
آرد2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 پاکت ( معادل 10 گرم )
پودر کاکائو2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 پاکت ( معادل 10 گرم )
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی ( کپسول کیک مافینی )به تعداد لازم
طرز تهیه : 1- ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید ( با چنگال یا همزن دستی ) ، سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید. 2- به فنجانهایی در سایز متوسط ( سایز فنجانهای کاپوچینو ) نیاز داریم ... ته لیوان ها را کاغذ روغنی بگذارید. مواد کیک را داخل فنجانها بریزید به شکلی که نیمی از حجم فنجان را پر کرده باشد. 3- فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. 4- قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. 5- این کیک را با خامه و یا بستنی میتوانید سرو کنید
|